Умови використання інтернет-сервісу «Документ.Онлайн»

Версія: №2 від 2 липня 2018 року

  1. Терміни та застереження

      Електронний підпис, електронний цифровий підпис (ЕЦП), засіб електронного цифрового підпису, підписувач, послуги електронного цифрового підпису, обов'язковий реквізит електронного документа, надійний засіб електронного цифрового підпису - ці та інші терміни, якщо не зазначено окремо, вживаються у тексті цього Публічного договору у значеннях, визначених Законом України «Про електронний цифровий підпис» та/або Законом України «Про електронні документи та електронний документообіг».


      Інформаційно-телекомунікаційна система «ДОКУМЕНТ.ОНЛАЙН» – програмно-апаратний комплекс, призначений для оброблення, відправлення, передачі, одержання існуючими каналами зв'язку (зокрема мережі Інтернет) електронних документів, а також їх зберігання та використання, що здійснюється із застосуванням перевірки цілісності та у разі необхідності з підтвердженням факту одержання таких документів (далі - Система). Система містить надійні засоби електронного цифрового підпису, які використовуються для накладення та перевірки електронного цифрового підпису, взаємодії з акредитованими центрами сертифікації ключів, відповідно до Закону України «Про електронний цифровий підпис», а також з метою отримання послуг фіксування часу.


      Веб-сайт Системи - сукупність програмних засобів, даних, електронної (цифрової) інформації, інших об’єктів авторського права і (або) суміжних прав тощо, структурованих та розміщених за унікальною адресою в мережі Інтернет: https://document.online, за якою Користувачі отримують доступ до Системи.


      Користувач Системи – будь-які юридичні або фізичні особи, у тому числі фізичні особи-підприємці, які зареєструвались у Системі будь-яким доступним способом, прийняли умови цього Публічного договору в цілому та без застережень, внаслідок чого отримали можливість використовувати Систему за її функціональним призначенням.


      Контрагент – контрагент Користувача, який в процесі документообігу виступає адресатом (отримувачем) документу Користувача та пройшов (завершив) реєстрацію в Системі за отриманим посиланням.


      Оператор Системи (Виконавець, надавач послуг за цим Публічними договором) – товариство з обмеженою відповідальністю «Документ.Онлайн», місце розташування: 04071, м. Київ, вул. Воздвиженська, 56, оф. 711, ідентифікаційний код ЄДР: 40637744.


      Ідентифікація – процедура розпізнавання користувача та перевірки даних користувача, шляхом порівняння певного спектру параметрів (адреса електронної пошти, логін, пароль тощо), запитуваних Системою, у тому числі – id користувача, на наявність та відповідність обліковому запису користувача, що зберігається в базі даних Оператора та/або у базі даних постачальника послуг сервісу SSOid.net, з метою автентифікації користувача у Системі.


      Сервіс SSOid.net – послуга, що надається товариством з обмеженою відповідальністю «Ідентифікація», ідентифікаційний код ЄДР: 41513455, місцезнаходження: 04071, м. Київ, вул. Воздвиженська, будинок 56, офіс 202, юридичною особою, що зареєстрована і діє відповідно до законодавства України. Оператор та ТОВ «Ідентифікація» знаходяться в договірних відносинах, спрямованих на забезпечення користувачів Системи можливістю здійснювати ідентифікацію (реєстрацію) в Системі та інших інформаційно-телекомунікаційних системах (інтернет-сервісах) за технологією Single Sign-On, а також на підвищення захисту персональних даних Користувачів.


      Принцип «Як є» («Аs is») – до відносин, що випливають з умов цього Публічного договору та до Системи в цілому, застосовується загальнопоширений у світовій практиці принцип «Як є» («Аs is»): Система (та/або її компоненти), за допомогою якої Користувачу надаються послуги за цим Публічним договором або до функціональних можливостей якої Користувач отримує доступ, знаходиться у стані певної функціональної та/або технічної спроможності, рівень якої сформований на дату оприлюднення цього Публічного договору (його версії) та є достатнім і стабільним, а Користувач погоджується на її використання без додаткових умов.
      У той же час, Оператор з метою розширення функціональних можливостей Системи, її удосконалення та модернізації, залишає за собою право запроваджувати нові програмні та технологічні засоби та інструменти, оновлювати Систему, розробляти та впроваджувати нові послуги та функції.


      Транзакція – ініційована Користувачем операція з реєстрації електронного документа в Системі з метою наступного використання доступних функцій та сервісів Системи, в тому числі використання надійних засобів ЕЦП. Транзакція вважається завершеною в момент реєстрації електронного документа в Системі. Подальша обробка в Системі зареєстрованого електронного документа (зберігання, перегляд, накладення та перевірка ЕЦП, пересилання, знищення тощо), транзакцією не вважаються та не тарифікуються.


      Реєстрація електронного документа в Системі – внесення електронного документа за допомогою інтерфейсу або API Системи до її сховища. Підтвердженням факту реєстрації документа є формування Системою спеціального GUID (Globally Unique Identifier) ідентифікатора. У випадку використання Користувачем засобу автоматичної взаємодії програмних комплексів, що йому належать, з Системою (програмний комплекс «API Документ.Онлайн»), реєстрація електронного документа в Системі відбувається автоматично при першому використанні засобом автоматичної взаємодії.


  2. Загальні положення

    1. Цей Публічний договір (оферта) про надання послуг із забезпечення електронного документообігу (далі також Публічний договір, договір), являють собою публічну пропозицію Оператора щодо укладення договору про надання платних послуг на викладених в ній умовах. Умови цього договору є однаковими для кожного, хто звернувся до Оператора за отриманням відповідних послуг (крім тих, хто укладає з Оператором прямі договори про надання відповідних послуг на індивідуальних умовах).

    2. Відповідно до ст.ст. 633, 634, 641-642 Цивільного кодексу України, в разі прийняття викладених в оферті умов надання і порядку оплати послуг, фізична або юридична особа, яка здійснює акцепт цієї оферти, приймає умови договору про надання Оператором платних послуг (акцепт оферти рівнозначний укладенню договору на умовах, викладених в оферті) в повному обсязі та безумовно.

    3. Предметом оферти (договору) Оператора є зобов’язання Оператора з надання Користувачу послуг із забезпечення електронного документообігу в Системі (забезпечення доступу до Системи), у відповідності до її функціональних можливостей, які доступні Користувачу та можуть бути використані Користувачем виключно за умови їх попередньої оплати (далі також - Послуги). Оператором можуть встановлюватись окремі виключення щодо оплатності Послуг, зокрема, у випадку надання послуг електронного документообігу на умовах Тарифного пакету «Демо».

    4. До послуг електронного документообігу належать:

      1. трансфер електронних документів, а саме: завантаження до Системи електронних документів та додатків до них (графічні об’єкти, відео- та аудіо- файли тощо) об’ємом не більше 10 (десяти) мегабайт та вивантаження з Системи власних чи отриманих електронних документів з супроводжуючими даними (протоколів підпису, системні повідомлення тощо);

      2. оброблення електронних документів, а саме: конвертація формату та візуалізація електронного документа, накладення та перевірка електронного та/або електронного цифрового підпису, отримання послуг фіксування часу наявності даних електронного документа тощо;

      3. відправлення та одержання електронних документів засобами Системи;

      4. зберігання та знищення електронних документів;

      5. надання Користувачу технічної та консультаційної підтримки з питань автоматизації взаємодії Системи з іншими програмно-апаратними або програмними комплексами Користувача в обсязі, необхідному для автоматизації такої взаємодії;

      6. додаткові послуги, зазначені на веб-сайті Системи.

    5. Після прийняття цієї публічної пропозиції (оферти) Оператора та оплати вартості певного Тарифного пакету Користувач отримує право доступу для використання Системи за її функціональним призначенням, в обсязі, визначеному Тарифним пакетом Користувача та на умовах, визначених цим Публічним договором.

    6. Днем прийняття Користувачем цієї публічної оферти Оператора та початком надання Послуг за цим Публічним договором є день отримання Оператором плати Користувача на банківський рахунок Оператора за обраний Користувачем Тарифний пакет у розмірі, не менше вартості такого Тарифного пакету, або початок використання Користувачем Систем на умовах Тарифного пакету «Демо».

    7. Оператор має право не розпочинати (припинити) надання Послуг та не надавати Користувачу доступ до Системи у випадку відсутності коштів (оплати) Користувача за обраний Тарифний пакет (за умові відсутності інших підстав для доступу до Системи).

    8. Після заповнення Користувачем всіх розділів реєстраційної форми, Користувач набуває статусу зареєстрованого учасника електронного документообігу. Зазначення Користувачем неповних або недостовірних відомостей під час заповнення реєстраційної форми, покладає усі ризики настання негативних наслідків на Користувача та/або його контрагентів.

    9. Оператор має право призупинити надання Послуг за цим Договором та/або достроково розірвати Договір в односторонньому позасудовому порядку у випадках порушення Користувачем зобов'язань та/або гарантій, прийнятих у відповідності з Договором. При цьому здійснена оплата за послуги не повертається Користувачу.

    10. Оператор має право розірвати Договір в односторонньому порядку і видалити дані Користувача без повідомлення, якщо Користувач протягом 13 (тринадцяти) календарних місяців поспіль не скористався жодним з сервісів Системи. При цьому здійснена оплата за послуги не повертається Користувачу.

  3. Умови та порядок надання Послуг

    1. Для якісного використання усіх доступних Користувачу функціональних можливостей Системи, Користувач зобов’язаний самостійно забезпечувати постійний або сеансовий зв'язок власного технічного обладнання з мережею Інтернет.

    2. Оператор не обслуговує технічні та програмні засоби Користувача та не відповідає за їх належне функціонування, в тому числі за функціонування мережного обладнання як Користувача, так і його провайдера послуг доступу до мережі Інтернет.

    3. Відповідальними за зміст, структуру, формат та/або форму електронних документів, документообіг яких забезпечується за допомогою Системи, є Користувач та/або Користувачі Системи, які здійснили відправлення електронного документа за допомогою Системи.

    4. Оператор зобов‘язується забезпечити Користувачу можливість використовувати оплачений та наданий (нарахований) в Системі обсяг послуг цілодобово, протягом строку дії Тарифного пакету Користувача та/або Договору, якщо інше не визначено умовами даного Договору, з дотриманням параметрів якості надання послуг, що повинні бути не гірші ніж наступні:

      1. максимальний час недоступності Системи: 4 години (параметр, який визначає максимально можливий (найдовший) період недоступності Системи, протягом якого Користувач не може повноцінно отримувати послуги);

      2. доступність Системи (становить 98%) - період часу в календарному місяці протягом якого Користувач повноцінно отримує послуги, що надаються за рахунок функціоналу Системи;

      3. недоступність послуг у зв'язку з регламентними роботами (4 години) — можуть проводитися по суботах та неділях з 23:00 години до 03:00 години або в інший час з повідомленням Користувача за допомогою інформаційно-телекомунікаційних засобів зв'язку або шляхом розміщення оголошення на Веб-сайті.

    5. Оператор може проводити зміну параметрів якості надання послуг та функціонування Системи відповідно до власної програми розвитку Системи.

    6. Користувачі зобов'язуються та/або гарантують:

      1. визнати і погодитись з тим, що умови та порядок використання Системи визначаються Оператором;

      2. не копіювати і не змінювати програмне забезпечення, що входить до складу Системи; не створювати програми, похідні від програмного забезпечення Системи; не проникати в програмне забезпечення Системи з метою отримання кодів програм; не здійснювати продаж, здачу в оренду, передачу третім особам будь-яких прав щодо програмного забезпечення та сервісів, наданих Користувачу, а також не модифікуватимуть послуги, у тому числі з метою отримання несанкціонованого доступу до них.

      3. до укладання Публічного договору (акцепту оферти) ознайомитися зі змістом та умовами цього Договору, умовами Тарифних пакетів, інструкціями з використання Системи, політикою конфіденційності тощо, які визначають та деталізують умови та порядок використання Системи, розміщеними на сайті Оператора за адресою: https://document.online

      4. пройти процедуру реєстрації. Користувач погоджується надати правдиву, точну і повну інформацію про себе з питань, запропонованих в реєстраційній формі, і підтримувати цю інформацію в актуальному стані. Якщо Користувач надає невірну інформацію або у Оператора є серйозні підстави вважати, що надана Користувачем інформація невірна, неповна або неточна, Оператор має право призупинити або скасувати реєстрацію Користувача та відмовити Користувачу в наданні послуг. При цьому здійснена оплата за послуги не повертається Користувачу.

      5. по завершенні процесу реєстрації Користувач отримує логін та пароль для доступу до веб-інтерфейсу, що надає доступ до інформації, яка належить Користувачу. Користувач несе відповідальність за безпеку свого логіна і пароля, а також за все, що буде зроблено в Системі під логіном і паролем Користувача

      6. негайно повідомити Оператора про будь-які випадки неавторизованого (забороненого Користувачем) доступу до Системи з логіном і паролем Користувача та/або про будь-яке порушення безпеки, про яке стало відомо Користувачу.

  4. Тарифні пакети. Вартість послуг.

    1. Обсяг послуг із забезпечення електронного документообігу та їх вартість визначаються Тарифними пакетами. Тарифні пакети послуг (їх вартість, зміст) встановлюються Оператором та розміщується ним на Веб-сайті Системи, за посиланням: https://document.online

    2. Обсяг послуг, що входять до Тарифного пакету, а також їх вартість може бути змінений виключно Оператором. Оператор має право виключно на власний розсуд змінювати обсяг, перелік та тарифікацію послуг, що входять в Тарифний пакет, за умови попередження Користувача про такі зміни за 1 (один) тиждень до дати застосування нового Тарифного пакету із зазначенням дати набрання Тарифним пакетом чинності. Оператор вважається таким, що належно повідомив Користувача, у разі його повідомлення за допомогою Системи та/або засобів електронного/ іншого технічного зв’язку, та/або шляхом розміщення відповідної інформації на Веб-сайті Системи.

    3. Умови придбання Тарифного пакету: вартість Тарифного пакету сплачується Користувачем одноразово за вартістю, що є чинною на день оплати.

    4. Система стає доступною для Користувача для її використання після оплати першого/наступного Тарифного пакету. Оператор забезпечує доступність Системи для Користувача протягом 1 (одного) календарного року з дня оплати Тарифного пакету (гарантований строк, за винятком Тарифного пакету «10») або до вичерпання Користувачем максимальної кількості транзакцій, надання яких передбачено поточним Тарифним пакетом Користувача.

    5. Акт прийому-передачі наданих послуг складається Оператором за фактом оплати користувачем Тарифного пакету. Вартість Тарифного пакету, обсяг та перелік послуг, що за ним надаються, після його оплати не змінюються та є чинними протягом строку, визначеного відповідно до п. 4.4. цього Договору.

    6. Сторони зобов’язуються підписати Акт приймання-передачі послуг за оплаченим Тарифним пакетом протягом 5 (п’яти) робочих днів з дня надання Оператором відповідного Акту. Актами за цим Договором Сторони обмінюються в електронній формі за правилами визначеними п.7.3. цього Договору.

    7. Оплата за надані Послуги здійснюється у безготівковій формі шляхом перерахування Користувачем грошових коштів на поточний рахунок Оператора, зазначений у цьому Договорі або у рахунку, наданому Користувачу.

    8. Користувач здійснює акцепт цієї публічної оферти і укладення Договору шляхом або попередньої оплати Послуг, відповідно до п. 2.5. та п. 2.6. Договору, або шляхом проходження та завершення процедуру реєстрації в Системі.

    9. Контрагент після отримання запрошення від Системи на перегляд/підписання документу та проходження реєстрації в Системі за отриманим посиланням, набуває статусу Користувача. Завершення процедури реєстрації на інтернет-сайті Оператора є акцептом цієї публічної оферти для Контрагента.

  5. Захист інформації. Персональні дані

    1. Оператор вживає необхідних заходів для забезпечення захисту інформації Користувача, яка обробляється в Системі, в т.ч. міститься в його електронних документах.

    2. З метою захисту інформації клієнтів, Оператор обмежив доступ обслуговуючого персоналу до засобів управління даними та адміністрування Системи, а також вжив заходів для технічного та криптографічного захисту конфіденційної інформації.

    3. Усі документи, відомості, інформація про користувачів, інші персональні дані, отримані Оператором та пов'язані з Системою, оброблюються (у тому числі зберігаються) з метою забезпечення повноцінного функціонування Системи, забезпечення та задоволення потреб та вимог Користувачів Системи у повній відповідності до вимог законів України «Про захист персональних даних», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах» та «Про електронну комерцію».

    4. Персональні дані Користувача (в розрізі інформаційних та/або змістових полів профілю: ім‘я, по-батькові, прізвище, дата народження, серія, номер, дата та місце видачі паспорту, реєстраційний номер облікової картки платника податків, місце реєстрації, контактні дані, податковий статус, номер засобів зв’язку, адреса електронної пошти тощо), що використовуються при реєстрації, авторизації, редагуванні профілю та/або особистого кабінету Користувача в Системі, оброблюються та зберігаються товариством з обмеженою відповідальністю «Ідентифікація», яким Оператору надаються послуги сервісу SSOid.net.

    5. Користувачі надають згоду на те, що такі персональні дані можуть передаватись Оператором третім особам – виключно особам, які знаходяться з Оператором у договірних партнерських відносинах, спрямованих на розвиток функціональних можливостей Системи, організацію документообігу (обміну) між третіми особами та користувачами, у тому числі й у формі електронних документів, реєстрації користувачів в інших інформаційно-телекомунікаційних системах Оператора та/або партнерів Оператора (створення особистих кабінетів та/або профілей користувачів), розширення кола можливих контрагентів користувачів, спрощення технологічних процесів та/або підвищення рівня захисту користувачів та їх персональних даних.

    6. Передача таких даних вказаним особам здійснюється з виключенням можливості витоку даних або потрапляння їх до інших третіх осіб, з прийняттям зобов’язань із захисту персональних даних користувачів відповідно до власних політик конфіденційності та безпеки персональних даних партнерів Оператора.

    7. Реєструючись у Системі (продовжуючи використовувати Систему) користувач – суб’єкт персональних даних надає Оператору ясну та чітку згоду (дозвіл) на обробку його персональних даних з зазначеною метою, та звільняє Оператора від обов’язку окремо повідомляти про передачу таких персональних даних у описаному вище випадку.

    8. Реєструючись у Системі (продовжуючи використовувати Систему) користувач – суб’єкт персональних даних, у випадку, якщо визначена цим Договором мета обробки даних змінюється, звільняє Оператора від обов’язку отримувати згоду користувача на обробку його даних відповідно до зміненої мети, крім випадку, якщо змінена мета обробки персональних даних є несумісною з попередньою.

    9. Реєструючись у Системі (продовжуючи використовувати Систему) від імені та в інтересах третіх осіб, користувач - суб‘єкт персональних даних підтверджує, що має достатній обсяг повноважень для вчинення таких дій, в тому числі - щодо надання згоди на обробку персональних даних від імені таких третіх осіб, на викладених вище умовах, як їх повноважений представник.

    10. Реєструючись у Системі (продовжуючи використовувати Систему) користувач - суб‘єкт персональних даних надає згоду на обробку своїх персональних даних та підтверджує те, що ознайомлений (а) з метою обробки персональних даних, зазначеними у цих Умовах, та правами, наданими суб‘єкту згідно ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», а саме:

      1. знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

      2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

      3. на доступ до своїх персональних даних;

      4. отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

      5. пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

      6. пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

      7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

      8. звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноважений або до суду;

      9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

      10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

      11. відкликати згоду на обробку персональних даних;

      12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

      13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

  6. Відповідальність сторін

    1. За невиконання або неналежне виконання умов Договору Сторони несуть відповідальність, передбачену цим Договором та чинним законодавством України.

    2. Оператор несе відповідальність за:

      1. роботу Системи, відповідно до встановлених Виконавцем технічних та якісних параметрів;

      2. використання та оновлення надійних засобів ЕЦП, відповідно до чинного законодавства України;

      3. втрату або пошкодження електронного документа, протягом обумовленого Договором чи регламентуючими роботу Системи документами;

      4. порушення процесу візуалізації чи конвертації електронного документа, внаслідок чого, інформаційний зміст такого документа та/або інформація про осіб, які його підписали була відсутня, викривлена або відображена не в повному обсязі, що призвело до хибного сприйняття такого документу користувачем.

    3. Оператор несе перед Користувачем відповідальність у вигляді відшкодування прямої дійсної шкоди (випадки п.6.2.), завданої Користувачу з вини Виконавця.

    4. Оператор не несе відповідальності за:

      1. зміст та формат електронних документів Користувачів системи тощо;

      2. неправомірні дії, вчинені у Системі Користувачем;

      3. неналежне, у тому числі неповноважне, складання електронного документу, який передається з використанням Системи;

      4. тимчасове зупинення роботи акредитованого центра сертифікації ключів (його окремих сервісів), який обслуговує посилені сертифікати Користувача та/або Оператора, а також його контрагентів, які використовують Систему;

      5. зміну акредитованим центром сертифікації ключів технічних параметрів з’єднання для отримання позначки часу, статусу сертифіката, а також доступу до списків відкликаних сертифікатів, що здійсненна без попередження користувачів;

      6. помилки або перерви в роботі державних інформаційних ресурсів (порталів), що безпосередньо пов’язані з роботою Системи щодо реєстрації електронних документів їх обліку, погодження тощо;

      7. помилки або перерви в роботі Інтернет провайдера Користувача;

      8. помилки або перерви в роботі програмних, апаратних, програмно-апаратних засобів та пристроїв Користувача;

      9. інші перешкоди доступу до мережі Інтернет, які не залежать від волі Сторін та їх Інтернет провайдерів;

      10. порушення будь-яких прав на будь-які об’єкти права інтелектуальної власності, допущені/вчинені Користувачами у Системі або з її використанням.

  7. Обставини непереборної дії

    1. Сторона, яка порушила зобов'язання, звільняється від відповідальності, якщо вона доведе, що це порушення сталося внаслідок непереборної сили або випадку.

    2. Обставинами непереборної сили є непереборні за даних умов та незалежні від волі Сторін обставини, такі як стихійні лиха (пожежа, буря, повінь, землетрус тощо), дії суспільного ворога, хакерські атаки, інші непередбачувані обставини, оголошена війна, військові дії, терористичний акт, блокада, революція, масові заворушення, незаконні дії третіх осіб тощо, за умови, що зазначені обставини вплинули на невиконання або неналежне виконання зобов’язань за Договором.

    3. Сторона, яка зазнала дії обставин непереборної сили, зобов’язана протягом 3 (трьох) робочих днів повідомити про це другу Сторону, при цьому виконання зобов’язань за Договором та строк його дії призупиняються до припинення цих обставин.

    4. Якщо обставини непереборної сили тривають більше ніж 90 (дев’яносто) календарних днів поспіль, Сторони мають право в односторонньому порядку припинити дію цього Договору, з повідомленням протилежної Сторони не пізніше ніж за 30 (тридцять) календарних днів до дати розірвання. При цьому збитки, заподіяні припиненням дії Договору, не відшкодовуються і штрафні санкції не сплачуються. Факт наявності та термін дії обставин непереборної сили підтверджується відповідним компетентним органом.

    5. Відсутність у Користувача грошових коштів в обсязі, необхідному для оплати послуг Оператора, обставиною непереборної сили бути не може.

  8. Інші умови

    1. Сторони погоджуються на обробку, використання та передачу персональних даних своїх представників за цим Договором, в обсязі, необхідному для належного виконання умов цього Договору.

    2. Сторони погоджуються, що дійшли згоди по всім істотним умовам Договору та домовились про можливість використання документів в електронній формі, які складаються Сторонами при виконанні умов цього Договору, з застосуванням електронного цифрового підпису повноважних представників Сторін.

    3. Сторони визнають документи, надані в електронному вигляді із застосуванням електронного цифрового підпису від однієї Сторони іншій Стороні за допомогою Системи, оригіналами.

    4. Обмін документами здійснюється відповідно до вимог Закону України «Про електронний цифровий підпис», Закону України «Про електронні документи та електронний документообіг».

    5. Жодна із Сторін не вправі заперечувати юридичну силу документу виключно з підстав того, що він має електронну форму.

  9. Строк дії Договору. Заключні положення

    1. Договір набуває юридичної сили з моменту його підписання уповноваженими представниками обох Сторін та не обмежений терміном дії.

    2. Цей Договір може бути розірваний:

      1. за ініціативою Оператора – у випадках, передбачених п. 2.9.,2.10. цього Договору, а також у випадку припинення Оператором надання послуг із забезпечення електронного документообігу (відкликання публічної пропозиції);

      2. за ініціативою Користувача – в будь-який момент, шляхом направлення Оператору письмового повідомлення в паперовій формі або електронного повідомлення засобами Системи.

    3. Припинення Договору не звільняє Сторін від виконання обов’язків, що виникли до дати його припинення.

    4. Сторони зобов’язуються невідкладно повідомляти одна одну, у разі зміни банківських чи поштових реквізитів.

    5. Оператор має право вносити зміни в цей Публічний договір (оферту). Усі внесені зміни будуть доступні у вигляді нової редакції, розміщеної на Веб-сайті Системи.

    6. Усі зміни набувають чинності з моменту їх публікації. Використовуючи послуги, сервіси, модулі або Систему в цілому, Користувач підтверджує згоду з новими умовами в редакції Публічного договору (оферти), що діє на момент використання Користувачем Системи.

    7. Оператор не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння цього Публічного договору (оферти), інструкцій або вказівок про порядок використання Системи, щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.

    8. Користувач надає Оператору право надсилати йому повідомлення, що містять інформацію про Оператора, Систему, та/або послуги або іншу інформацію.

РЕКВІЗИТИ ОПЕРАТОРА

Товариство з обмеженою відповідальністю

«ДОКУМЕНТ.ОНЛАЙН»

04071, м. Київ, вул. Воздвиженська, 56, оф. 711, Ідентифікаційний код ЄДР: 40637744


р/р № 2600536610 в ПАТ «ПУМБ», МФО 334851


Платник єдиного податку 3 групи за ставкою 5%/ Не є платником ПДВ




Директор: Владикін Олег Вікторович